soorten hoesjes

Telefoonhoesjes en tablet accessoires

Telefoonhoesjes, tablet en smartphone accessoires besteld u uit ons brede assortiment. Met een eenvoudige backcase of een handige portemonnee hoes u zoekt het wij verkopen het, wij bieden een groot assortiment smartphonehoesjes aan voor bekende en minder bekende telefoonmerken. In onze webwinkel vind u de meest populaire telefoonhoesjes en smartphonehoesjes. Ook kunt u bij ons terecht voor de meest handige telefoon accessoires om het gebruiksgemak te vergroten.

Smartphone hoesjes beschermen.

Ook al proberen smartphone en tablet fabrikanten de toestellen onverwoestbaar te maken met de meest geavanceerde materialen, toch blijft een ongeluk in een klein hoekje zitten. Hoe voorzichtig en zuinig u ook op smartphone bent een beschadiging is zo gemaakt. Een goede bescherming met een telefoonhoesje is dan ook van groot belang. De mate van bescherming kunt u bepalen aan de hand van het type bescherming die onze verschillende telefoonhoesjes kunnen bieden. Van een dunne tablet hoes tot een ultra beschermende telefoonhoesjes. Wij doen ons uiterste best om zoveel mogelijk aan te kunnen bieden om uw smartphone te beschermen. Werkt u bijvoorbeeld in de techniek dan zou een heavy duty smartphone hoesje een handige uitkomst bieden. Werkt u daarentegen op kantoor in een schone omgeving dan zou een gebruiksvriendelijke backcase al voldoende zijn.

Hoesjes voor de grote merken.

In ons assortiment vind u een groot aanbod telefoon en tablet hoesjes voor de nieuwste en meest populaire toestellen. Populaire telefoonhoesjes zoals iPhone hoesjes en Samsung hoesjes .

Het uiterlijk van uw telefoonhoesje.

Een optimale bescherming is natuurlijk het belangrijkste, maar als het op persoonlijke smaak aankomt, gaat het bij de keuze uit een smartphone hoesje niet alleen om de bescherming. Een keuze in smaak van materialen en printjes geven de doorslag tot een tevreden aankoop. In ons assortiment telefoonhoesjes vind u daarom ook een ruime keuze uit printjes waaronder zebra print hoesjes, luipaard, uiltjes, stijlvol, en strakke printjes. Kiest u liever voor strak dan kiest u natuurlijk voor een effen gekleurd telefoonhoesje.

Smartphonehoesjes op maat.

Smartphonehoesjes zijn anno vandaag ook op maat te bestellen voor uw telefoon. In ons menu klikt u eenvoudig en gericht op de telefoonhoesjes die voor uw toestel geschikt zijn. Dieper in het keuze menu schakelt u eenvoudig door op verschillende typen smartphone hoesjes en verschillende keuzes in kleuren of printjes.

Portemonnee hoesjes

Backcases zijn nog altijd het meest in trek, toch zien we dat veel meer mensen ook gebruik maken van portemonnee type smartphone hoesjes. Het voordeel van dit type telefoonhoesje is dat ze volledig beschermen en u uw belangrijkste pasjes altijd bij de hand heeft . De scherm flap voorkomt krassen aan het gevoelige scherm. Nadeel is dat deze flap bij bellen vaak voor uw gezicht zit, wordt dit vaak ook als hinderlijk ervaren wanneer je het toestel gebruikt. Portemonnee hoesjes zijn verkrijgbaar in veel verschillende printjes, materialen en prijsklassen. Het prijsverschil heeft vaak te maken met het materiaal dat is gebruikt en de kwaliteit van de afwerking.
 

Backcases

De backcase telefoon hoesjes bieden bescherming aan de zij en achterkant van de smartphone. Deze backcase hoesjes zijn te verkrijgen in vele soorten en materialen. Zo hebben wij extreem dunne smartphone hoesjes die het toestel niet tot een dik object maken, of schokabsorberende hoesjes die zijn vervaardigd uit TPU polyurethaan of siliconen materiaal. een voordeel van backcase hoesjes, is dat ze de toegankelijkheid tot uw beeldscherm niet in de weg zitten. Deze smartphonehoesjes zijn voorzien met uitsparingen voor de knoppen, camera en overige aansluitingen. 

U heeft bij ons de keuze om te kiezen uit hard of flexibele backcases. Deze zijn uitermate geschikt voor de bescherming van uw smartphone en sluiten naadloos om uw toestel. Ook voor extra bescherming kunt u bij ons terecht, kies dan voor een heavy duty beschermhoes.

Kan je niet kiezen, neem je er gewoon meerdere. kun je mooi afwisselen en voor de prijs hoef je het niet te laten

De service van BestBuyHoesjes.nl

Goede telefoonhoesjes zorgen voor een optimale bescherming. Maar de telefoonhoes moet ook praktisch en duurzaam zijn. De smartphone hoesjes van Bestbuyhoesjes.nl zijn gericht om zoveel mogelijk beschadigingen voorkomen. Uw persoonlijke smaak zorgt voor de rest. Bij BestBuyHoesjes.nl bent u van een goede service verzekerd. 
Wij hebben sinds kort ons assortiment telefoonhoesjes uitgebreid met: fotohoesjes

Geef een reactie