Met een Thermo hoesje blijf je spelen

De beste manier om kleur, stijl en fun toe te voegen aan je telefoon is met een Thermo hoesje.

Thermo hoesje: goede bescherming en originele look 

Bent u op zoek naar een leuke hoes voor uw telefoon, die naast een leuk uiterlijk ook nog eens optimaal beschermt? Een thermo telefoonhoesje is ontzettend origineel en biedt daarnaast een goede bescherming tegen stoten, vallen en andere beschadigingen. Bij bestbuyhoesjes.nl kunt u kiezen uit verschillende soorten thermo telefoonhoesjes die geschikt zijn voor diverse telefoonmerken.

Verandert van kleur bij aanraking

Een telefoonhoesje met een thermo laag reageert op temperatuur. Wanneer iets of iemand met een temperatuur van boven de 35 graden Celsius het hoesje aanraakt, reageert de thermo laag en veranderen de aangeraakte plekken op het hoesje van kleur. Omdat de lichaamstemperatuur boven de 35 graden Celsius is, komt dus iedere keer dat u het hoesje aanraakt uw handafdruk tevoorschijn. Omdat de kleur die verschijnt contrasterend werkt met de basiskleur van het hoesje, geeft dit een heel apart en leuk effect.

Voor Apple en Samsung

De thermo hoesjes zijn verkrijgbaar voor verschillende telefoontypes. Voor zowel de Apple als de Samsung zijn er volop leuke hoesjes te vinden. Dus wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar een hoesje voor de iPhone SE, iPhone 5, 5s, 6, 7,8, iPhone X en de iPhone Plus zult u bij bestbuyhoesjes.nl zeker slagen. Ook voor de Samsung is er een ruime keuze aan thermo telefoonhoesjes. Zo zijn er onder andere thermo hoezen verkrijgbaar voor de Samsung Galaxy S6, S7, S8 en de Samsung S8 PLUS. 

Verschillende modellen hoesjes

Iedereen zoekt iets anders in een telefoonhoesje! Daarom zijn er via bestbuyhoesjes.nl diverse modellen thermo hoesjes te bestellen. Zo kunt u kiezen voor een telefoonhoes die enkel de zijkant en achterkant van de mobiele telefoon beschermt; dit is erg makkelijk wanneer u graag snel uw scherm wilt bekijken. Heeft u liever een thermo telefoonhoes die uw hele telefoon beschermt? Dan kiest u natuurlijk voor een telefoonhoes die het volledige apparaat bescherming biedt. Ook voor de telefoongebruiker die graag de pasjes bij de telefoon opbergt, zijn er modellen thermo hoesjes verkrijgbaar met ruimte voor pasjes. Ook kun je deze modellen ombuigen en gebruiken als standaard.

Kleuren en materialen

Omdat de thermo telefoonhoesjes in diverse kleuren te bestellen zijn, vindt u altijd wel een telefoonhoes die past bij uw smaak en wens. Ook kunt u kiezen uit twee materialen hoezen: het flexibele TPU of het mooie kunstleer. Beide soorten hoezen zijn optimaal beschermend en voorzien van uitsparingen, zodat de telefoon makkelijk oplaadbaar is en u er altijd mee kunt bellen. Kijk voor een ruime keuze aan thermo telefoonhoesjes snel verder in de webshop en bestel uw ideale hoesje!

Bekijk onze collectie met thermo hoesjes

Geef een reactie